Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΜΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ

20 αμπελόφυλλα
200 γρ. κατσικίσιο τυρί
3 κόκκινες πιπεριές
30 γρ. κουκουνάρι
βασιλικός φρέσκος
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι


Ψήνουμε τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από φλούδες και σπόρους. Προετοιμάζουμε τα αμπελόφυλλα, τα ζεματάμε αν πρέπει να μαλακώσουν και τα απλώνουμε πάνω σ’ ένα αλουμινόχαρτο. Συνεχίζουμε με τις πιπεριές πάνω από τα αμπελόφυλλα και τέλος μοιράζουμε το κατσικίσιο τυρί. Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τυλίγουμε σε ρολό. Κόβουμε σε φέτες και το σερβίρουμε με κουκουνάρι ελαφρά σοταρισμένο και φύλλα φρέσκου βασιλικού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου