Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΟΥΦΑΚΙ ΚΑΡΥΔΑΣ


Υλικά

* 1 κουτί ζαχαρούχο
* περίπου 300 γραμμάρια καρύδα τριμμένη
* 1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
* ζάχαρη κρυσταλλική για το τύλιγμα
* γαρύφαλλα για διακόσμηση

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά και ανακατεύουμε σε μεσαία φωτιά μέχρι το μείγμα να γίνει ένα, να πήξει και να ξεκολλά από τον πάτο της κατσαρόλας
το αφήνουμε να κρυώσει και όταν κρυώσει κάνουμε μπαλιτσες και τις περνάμε από την κρυσταλλική ζάχαρη και διακοσμούμε με ένα γαρύφαλλο στη μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου