Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΑΣΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)
• ΑΛΑΤΙ
• ΠΙΠΕΡΙ
• 1 ½ κιλό καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες ΠΡΑΣΑ
• μερικά κλωναράκια κομμένο ΣΕΛΙΝΟ
• 1 ½ κιλό μπούτι κομμένο σε κομμάτια ΧΟΙΡΙΝΟ
• 1 φλιτζάνι ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟ
• 1 ΚΥΒΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR "ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ & ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ"
• KNORR ΣΑΛΤΣΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Πλένετε το κρέας, το σκουπίζετε και το αλατοπιπερώνετε. Ζεσταίνετε το AΛΤΙΣ στην κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας. Ρίχνετε 2 φλιτζάνια νερό και τον κύβο και αφήνετε το κρέας να σιγοβράσει.
2. Όταν το κρέας έχει μισοβράσει, προσθέτετε τα πράσα και το σέλινο και τα αφήνετε να βράσουν μαζί με το κρέας. Όταν βράσουν αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ετοιμάζετε τη Σάλτσα αυγολέμονο KNORR και τη ρίχνετε στην κατσαρόλα. Όταν το αυγολέμονο ζεσταθεί αρκετά το ρίχνετε στην κατσαρόλα με το κρέας. 3. Κουνάτε την κατσαρόλα να πάει το αυγολέμονο παντού και σερβίρετε αμέσως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου