Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

ΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΣΕΛΗΝΟΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ

2 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
3 ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
3-4 ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΣΕΛΕΡΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΝΕΣ
3 ΠΡΑΣΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1 ΠΑΤΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
1 ΣΕΛΗΝΟΡΙΖΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ½ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΥΒΟ MAGGI ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ
2 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ Ή ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ
ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ ΓΙΑ 4-5΄. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΛΕΡΥ, ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ,ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΜΟ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ, ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ, ΓΙΑ 30-40΄. ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΕΜΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΩΛ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΩΛ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

TIP!

EAN ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΟΥΠΑ Ή ΣΩΣ, ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου