Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΡΔΙΕΣ



ΥΛΙΚΑ
• 2 κουτιά ζύμη ψυγείου για πίτσα
• 1/2 κούπα κέτσαπ
• 1/4 κούπας ελαιόλαδο
• 2 κουταλάκια Italian herbs
• 1 κούπα τριμμένη μαλακιά κεφαλογραβιέρα
• σαλάμι ουγγαρίας σε φετάκια
Ατομα: Γίνονται 20 πιτσάκια
Χρόνος προετοιμασίας: 15'
Χρόνος ψησίματος: 15'


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώστε τη ζύμη επάνω σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια και ανοίξτε τη με τον πλάστη να πλατύνει. Μ' ένα κουπ πατ 7 εκ. με οδοντωτό τελείωμα, σε σχήμα καρδιάς, κόψτε από τη ζύμη καρδούλες και αραδιάστε τις επάνω σε ταψί καλά βουτυρωμένο. Αλείψτε τις καρδιές με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίστε τις με τα μυρωδικά. Τοποθετήστε στο κέντρο κάθε καρδούλας το σαλάμι, 1 κουταλάκι κέτσαπ και 1-2 κουταλάκια τριμμένο τυρί. Ψήστε τα σε φούρνο 200 βαθμών Κελσίου, για 15 λεπτά. Σερβίρετέ τα αμέσως ή καλύψτε τα με αλουμινόχαρτο, για να διατηρηθούν ζεστά. Μπορείτε να τα ζεστάνετε ελαφρά και σε φούρνο μικροκυμάτων, ώστε να μαλακώσει η ζύμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου