Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ



ΥΛΙΚΑ

* 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
* 8-10 μανιτάρια
* 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
* 2 κουτ. της σούπας ταμάρι
* 1-3 κουτ. του γλυκού πάπρικα
* 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
* 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι μαύρο
* 2 κουτ. της σούπας αλεύρι
* 1 κούπα ζωμό λαχανικών
* 1 1/2 κούπες γάλα σόγιας


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε μία κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά, σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα.
2. Προσθέτουμε το ταμάρι, την πάπρικα, το αλατοπίπερο και σωτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Ανακατεύουμε για να μην μας κολλήσει το φαγητό.
3. Αρχίζουμε και ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, μισή κούπα τη φορά.
4. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ώσπου να πήξει. Ρίχνουμε το "γάλα" στη σούπα και αφήνουμε στη φωτιά για 8-10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου