Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κονσέρβες τόνο σε νερό
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • μισή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 μικρή πατάτα βρασμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 1 φλυτζάνα αρακά ή καλαμπόκι βρασμένο
  • 1 κουταλιά σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
  • 1 κουταλ.γλυκού μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
  • λίγο ξύδι μπαλσάμικο
  • λίγο πιπέρι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά αφού κρυώσουν και βάζετε την τονοσαλάτα στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου.
  2. Αν θέλετε να τη σερβίρετε σε μπουφέ, μπορείτε να απλώσετε απο πάνω μια λεπτή στρώση μαγιονέζα και να τοποθετήσετε πιπεριές σε ροδέλες και μικρά κομματάκια τόνου και να πασπαλίσετε με λίγο άνηθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου