Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΥΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΣΕ ΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ(ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)
3 κλαριά θυμάρι
3 κλαριά δεντρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο
8 κ.σ. ελαιόλαδο
8 φέτες μπαγκέτας
8 στρογγυλά κομμάτια φρέσκο κατσικίσιο τυρί (από περ. 40 γρ.)
1 ματσ. ρόκα
1 μαρούλι
200 γρ. ντοματίνια
2 κ.σ. λευκό κρασόξιδο
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι

EΚΤΕΛΕΣΗ

1
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα βότανα, τα ψιλοκό¬βουμε μαζί με το σκόρδο, τα σοτάρουμε σε 4 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις φέτες του ψωμιού και τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Τις βάζουμε σε ένα ταψί. Βάζουμε πάνω και τα κομμάτια τυριού.
2
Καθαρίζουμε και πλέ¬νουμε τις σαλάτες, καθα¬ρίζουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στα δύο. Αναμιγνύ¬ουμε το ξίδι, λίγο αλάτι και πιπέρι με 4 κ.ο. λάδι.
3
Βάζουμε για λίγο τα κομμάτια τυριού στο γκριλ. Ανακατεύουμε τα υλικά της σαλάτας με τις ελιές και τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως μαζί με τα κομμάτια τυριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου