Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ

• 1 κιλό πατζάρια
• 1/2 φλυτζάνι λάδι
• 1/4 φλυτζάνι ξύδι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• αλάτι
1 κόκκινη πιπεριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Χωρίζετε τα παντζάρια από τα φύλλα και τα κοτσάνια τους
-Καθαρίζετε τα παντζάρια από τις άκρες τους και το φλούδι και τα βράζετε έως να μαλακώσουν
-Μετά από μισή ώρα ρίχνετε και τα κοτσάνια με τα φύλλα
-Μόλις βράσουν τα τοποθετείτε στην πιατέλα και κόβετε ροδέλλες τα παντζάρια και την πιπερια΄και στη μέση τοποθετείτε τα φύλλα τους.
-Ψιλοκόβετε το σκόρδο
-Ανακατεύετε το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το σκόρδο
-Περιχύνετε τα παντζάρια με το λαδόξυδο και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου