Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΤΥΡΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ

1 ½ φλιτζάνι γάλα
2 κουταλιες σούπας σιμιγδάλι
3 κουταλιές σούπας μέλι
120 γρ. ανθότυρο
80 γρ. άσπρο σουσάμι ψημένο ( στο φούρνο ή στο τηγάνι )
λίγο λάδι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε το γάλα και ρίχνετε το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πάρετε έναν πολτό.

Όταν ο πολτός είναι συμπαγής και κρύος ζυμώνετε με 2 κουταλιές σούπας σουσάμι, 1 κουταλιά μέλι και το τυρί.

Πλάθετε μπαλάκια και τα τηγανίζετε γρήγορα σε καυτό λάδι. Τα βάζετε σε χαρτί κουζίνας.

Πριν σερβίρετε ζεσταίνετε το μέλι, περιχύνετε τα τυροσφαιρίδια και τα πασπαλίζετε με το υπόλοιπο σουσάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου