Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


ΥΛΙΚΑ

* 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι
* 4-5 μελιτζάνες λεπτές
* 2 κρεμμύδια
* 2-3 ντομάτες
* 1 σκελίδα σκόρδο
* 2 πράσινες πιπεριές κέρατο
* 1/2 κούπα μαϊντανό
* 1 κ/γ κοφτό αλάτι
* 1 κ/γ κοφτό ρίγανη
* λίγο μαύρο πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κομματιάζουμε το κρέας και το βράζουμε στην χύτρα για 45 λεπτά
2. Αφού βράσει το βάζουμε σε ένα ταψάκι με δυο κούπες από τον ζωμό του.
3. Κόβουμε τις μελιτζάνες στα τρία και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά αφού πρώτα αφαιρέσουμε μια λωρίδα από την φλούδα τους.
4. Αφού τις τηγανίσουμε τις βάζουμε μέσα στο ταψάκι.
5. Τα υπόλοιπα υλικά τα αλεθουμε και τα βάζουμε στο ταψάκι.
6. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου μια ώρα.
7. Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου