Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΤΗΓΑΝΗΤΗ ΠΙΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ

ΥΛΙΚΑ
• 10 Πίτες φρέσκες (για σουβλάκι)
• 3 Αυγά
500γρ.περιπου Φέτα τρίμα
• Λίγο άνηθο
• αλάτι, πιπέρι
• λίγο λάδι για το τηγάνι (αντικολλητικό)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ετοιμάζουμε την γέμιση πρώτα
2. Ανακατεύουμε τα αυγά με την φέτα και βάζουμε λίγο άνηθο, λίγο αλάτι και πιπέρι
3. Περνάμε τις πίτες λίγο από το καυτό λάδι για να μαλακώσουν
4. Βάζουμε ένα κουτ.σούπας απ την γέμιση στην μέση τις πίτας και την διπλώνουμε
5. Την τηγανίζουμε
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να φτιάξουμε ότι γέμιση μας αρέσει με βάση το αυγό για να κολλάει η πίτα τις βάζουμε σε χαρτί κουζίνας για τα λάδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου