Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ



ΥΛΙΚΑ

800 γρ. πατάτες
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές μουστάρδα
1 κουταλάκι πάπρικα
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
ο χυμός 2 λεμονιών

Kαθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε κυδωνάτες. Tις βράζετε για 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Tις σουρώνετε και τις βάζετε σε ταψί. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Aλείφετε τις πατάτες με το σκόρδο και τη μουστάρδα, τις πασπαλίζετε με την πάπρικα και τις ραντίζετε με το λάδι και το λεμόνι. Tις ψήνετε στο γκριλ για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου