ΥΛΙΚΑ ( 4 ΑΤΟΜΑ )
4 μεγάλες αραβικές πίτες
300 γρ. κατίκι ή ξυνομυζήθρα
4 ντομάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
24 ελιές πράσινες
16 πολύ λεπτές φέτες σαλάμι της αρεσκείας σας
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι - πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε τις πίτες σε 4 πιάτα και απλώνετε πάνω στην κάθε πίτα από μια καλή στρώση κατίκι (κρατάτε λίγη ποσότητα για το γαρνίρισμα). Πασπαλίζετε με πιπέρι και περιχύνετε κάθε πιάτο με 1 κουταλιά λάδι.
Τοποθετείτε κυκλικά τις ροδέλες της ντομάτας όπως φαίνεται. Στο κέντρο βάζετε 4 φέτες σαλάμι . Μοιράζετε στα πιάτα τις ελιές και γαρνίρετε με το υπόλοιπο κατίκι. Πασπαλίζετε με μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου