Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ


ΥΛΙΚΑ
• Αγκινάρες
• Αλάτι
• Αλεύρι
• λάδι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίστε τις αγκινάρες ακολουθώντας τις οδηγίες.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να τις φτιάξετε.
1. Βράζετε τις κομμένες στη μέση αγκινάρες σε αλατισμένο νερό μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι. Μετά τις αλευρώνετε και τις τηγανίζετε.
ή
2. Δεν βράζετε καθόλου τις αγκινάρες. Τις κόβετε στη μέση, σε φέτες ή στα 8. Αλατίζετε το αλεύρι, τις αλευρώνετε (αν θέλετε τις περνάτε και από αβγό) και τις τηγανίζετε.
Με τον πρώτο τρόπο γίνονται πιο μαλακές, με τον δεύτερο πιο τραγανές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου