Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ

ΥΛΙΚΑ (Για 1 μπολ)

250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γλυκού ξίδι
αλάτι
2 μεγάλα καρότα τριμμένα στον τρίφτη
4 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
αλάτι
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ αδειάζετε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το ξίδι. Ρίχνετε και το αλάτι. Τα δουλεύετε όλα μαζί με ένα πιρούνι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτετε το κα-ρότο και τον άνηθο και δουλεύετε με το πιρούνι.

Αδειάζετε το μείγμα σε μια πιατέλα και γαρνίρετε με λίγα καρότα που έχετε κρατήσει και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου