Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ

ΥΛΙΚΑ * 1 στήθος κοτόπουλο
* 3 λιαστές ντομάτες
* 100 γρ. κασέρι
* Λίγος μαϊντανός
* 70 γρ. κρέμα γάλακτος
* Λίγο κρασί
* 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
* Αλάτι, πιπέρι

Ανοίγετε το στήθος του κοτόπουλου, το αλατίζετε και βάζετε μέσα τις λιαστές ντομάτες και το κασέρι κομμένο σε φέτες. Κατόπιν, κλείνετε με σπάγκο το στήθος και το σοτάρετε σ' ένα τηγάνι, για να πάρει χρώμα, από τις δύο πλευρές.

Το τοποθετείτε σ' ένα ταψί στο φούρνο για περίπου 15΄. Στο τηγάνι που σοτάρατε προηγουμένως το κοτόπουλο, αφού αδειάσετε το λάδι και χωρίς να το πλύνετε, ρίχνετε το κρασί, το αφήνετε να εξατμισθεί κι έπειτα βάζετε τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος φτιάχνοντας τη σάλτσα.

Τέλος, βγάζετε το κοτόπουλο από το φούρνο, το κόβετε σε φέτες και το περιχύνετε με τη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου