Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
• 1 ΜΠΑΓΚΕΤΑ (ΜΑΥΡΗ Ή ΛΕΥΚΗ)
• 500 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
• 2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ(1 ΠΡΑΣΙΝΗ,1 ΚΙΤΡΙΝΗ)
• 3-4 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
• 1 ΦΛ.ΤΣ.ΕΛΙΕΣ(ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ)
• ΡΙΓΑΝΗ,ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΧΟΝΤΡΟΤΡΙΒΕΤΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ,ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ ΤΙΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
2.ΕΠΕΙΤΑ,ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ,ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ,ΤΙΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ,ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ.
3.ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
4.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΟΒΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΨΙΧΑ.
5.ΜΕΤΑ,ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
6.ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ,ΤΟ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
7.ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΥΤΕΙΤΕ,ΚΟΒΕΤΕ ΟΣΕΣ ΦΕΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΡΥΟΣ ΜΕΖΕΣ.ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΡΑΣΑΚΙ,ΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου