Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΨΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
• 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
• 2 ½ ποτήρια νερό
• 100 γρ. ξύδι
• 3 μέτριες ντομάτες τριμμένες
• Δεντρολίβανο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Σουρώνουμε το λάδι όπου έχουμε τηγανίσει τα ψάρια, το ζεσταίνουμε και προσθέτουμε το αλεύρι. Καβουρντίζουμε για μερικά λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
• Προσθέτουμε το νερό σιγά σιγά το νερό ανακατεύοντας και πάλι συνεχώς (μιλάμε για πολύ ανακάτεμα) για να μην σβολιάσει το μείγμα.
• Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, το ξύδι και το δεντρολίβανο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει (περίπου 10 λεπτά.
• Αν τα ψάρια που τηγανίσαμε είναι μικρά, τότε σερβίρουμε σε ξεχωριστό μπολ. Αν είναι μεγαλούτσικα, τότε τα περιχύνουμε με την σάλτσα.

Καλή όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου