Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ

* 4 μεγάλες Πατάτα(ες)
* 1 φλιτζάνι μαλακό Τυρι(ά)
* 3 φρέσκα πολύ ψιλοκομμένα Κρεμμυδάκι(α)
* 2 κουταλιές τριμμένη Παρμεζάνα
* 2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Βασιλικός
* 1 κουταλιά φρέσκα ψιλοκομμένα Σκορδάκι(α)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρυπήστε μερικές φορές με ένα πηρούνι τις πατάτες. Τυλίξτε τες μία μία σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τες στην πλάκα ψησίματος. Ψήστε τες περίπου 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν. Ξετυλίξτε τες από το αλουμινόχαρτο, κόψτε στην καθεμιά ένα σταυρό βάθους 5 εκ. και ανοίξτε τες προσεκτικά. Ανακατώστε τα υπόλοιπα ύλικα και πιέστε τα μέσα στο κάθε άνοιγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου