Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΤΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ



• 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
• 2 κρεμμύδια
• 1 κεφάλι σκόρδο
• 1 κουτάκι πελτές ντομάτας
• 1 ξυλάκι κανέλας
• 1 ποτήρι κρασί
• 200 γρ λαδοτύρι Ζακύνθου
• 1 φύλλο δάφνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και τσιγαρίζετε το κρέας από όλες τις πλευρές για να πάρει χρώμα. Στο μπλέντερ λιώνετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα μαζί με το κρέας. Αφήνετε να σοταριστούν για λίγα λεπτά και σβήνετε με το κρασί. Διαλύετε τον πελτέ ντομάτας σε νερό και τον προσθέτετε στην κατσαρόλα, μαζί με το ξυλάκι κανέλας και τη δάφνη. Βράζετε μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Λίγο πριν το αποσύρετε απ’ τη φωτιά, προσθέτετε το λαδοτύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου