Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

1 σκελίδα σκόρδο 1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά τσίλι
2 κ.σ. λάδι
400 γρ. χοιρινός κιμάς
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (400 γρ.)
1 κονσέρβα καλαμπόκι (250 γρ.)
1 κονσέρβα κοπανισμένες ντομάτες (400 γρ.)
3 κ.σ. ντοματοπελτές 1 I ζωμός κρέατος
250 γρ. μακαρόνια κοράλλι αλάτι, πιπέρι
κόλιαντρο για γαρνίρισμα
1
Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα κόβουμε. Καθαρίζουμε την πιπεριά, βγάζουμε τα σπόρια και κόβουμε πολύ ψιλά.
2
Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά, Στραγγίζουμε τα κόκκινα φασόλια και το καλαμπόκι. Προσθέτουμε τις
ντομάτες μαζί με το χυμό στον κιμά και καθώς βράζει ανακατεύουμε.
3
Αναμιγνύουμε τον ντο-μάτοπελτέ μέσα στο μίγμα και χύνουμε τον ζωμό. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε γαρνιρισμένο με κόλιαντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου