Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ

ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία καρότα baby extra fine , 400 γρ
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
2 κρόκους αυγών
1 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι - πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε τα καρότα baby σε αλατισμένο νερό που βράζει και τα αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για 5-7 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αφαιρούμε το σκεύος από την εστία και τα σουρώνουμε. Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε τα καρότα baby και τα σοτάρουμε για 6-7 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι-πιπέρι, τους κρόκους των αυγών τα ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας στο μισό. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η κρέμα, αφαιρούμε την κατσαρόλα από την εστία, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου