Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ

Για πέντε άτομα:

• 5 πιπεριές (κέρατο) πράσινες
• 5 πιπεριές (κέρατο) κόκκινες
• 200 γρ φέτα
• 1 αυγό
• Δυόσμος
• Μαϊντανός
• Ρόδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε και καθαρίζετε τις πιπεριές απ’ τα σπόρια τους. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τη φέτα με το αυγό και τον δυόσμο. Γεμίζετε τις πιπεριές και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά. Μπορείτε να τις σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ρόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου