Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΚΑΙ ΡΕΓΚΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ

Για πέντε άτομα:

• 10 ψωμάκια brioche
• 1 ψαρονέφρι
• 200 γρ τριμμένο ρεγκάτο
• 1 μπουκάλι σίζαρ σος


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανοίγετε τα brioche στη μέση. Κόβετε το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες και το τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές. Σε κάθε ψωμάκι ακουμπάτε μια φέτα ψαρονέφρι, πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί, περιχύνετε με τη σίζαρ σος και το βάζετε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου