Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
• 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
• 1 ποτήρι σπορέλαιο
• 250-300 γρ. πράσινες ελιές
• πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέψτε το χυμό πορτοκαλιού, το λάδι και το αλεύρι, ώστε να γίνουν όλα μια ζύμη. Προσθέστε το πιπέρι και πλάστε μικρά μπαλάκια, βάζοντας μέσα μια γεμιστή ελιά ή σκληρό τυρί σε κύβους. Ψήστε στους 175 βαθμούς Κελσίου, για 30'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου