ΥΛΙΚΑ
- 200 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
- 4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
- 1/2 κιλό αλεύρι
- 12 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 300 ml μεταλλικό νερό
- 1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνετε τη βαφλιέρα κλείνετε και ζεσταίνετε
- Ζυμώνετε το βούτυρο με την κρέμα γάλακτος, το αλεύρι, την παρμεζάνα, το μεταλλικό νερό και λίγο αλάτι σε μια λεία ζύμη.
- Βάζετε περίπου δύο κουταλιές της σούπας κάθε φορά στο κέντρο της κάτω επιφάνειας της βαφλιέρας.
- Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε τρία λεπτά περίπου την κάθε βάφλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου