Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
4 μπούτια φιλέτο κοτόπουλο
200 γρ.PHILADELPHIA
2 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 πακέτο TUC Crispy
15 σταγόνες tabasco
1 κουταλάκι αλάτι
4 καρότα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα φιλέτα. Ανακατεύουμε την μουστάρδα με το ελαιόλαδο και βουτάμε τα κομματάκια του κοτόπουλου. Θρυμματίζουμε τα κρακεράκια και πανάρουμε το κοτόπουλο.
Ψήνουμε στο grill για 20 λεπτά(10 λεπτά από κάθε πλευρά) .
Ανακατεύουμε το PHILADELPHIA με τις σταγόνες του tabasco και το αλάτι(ανάλογα πόσο καυτερό το θέλουμε προσθέτουμε παραπάνω tabasco).
Πλένουμε και κόβουμε τα καρότα σε μπαστουνάκια. Σε μία πιατέλα βάζουμε το κοτόπουλο το ντιπ με το PHILADELPHIA και τα μπαστουνάκια καρότου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου