Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑΤΣΟΣ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
• 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
• 1 κρεμμύδι
• μισό φλ. Ελαιόλαδο
• 1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
• 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
• 1 κονσέρβα καλαμπόκι (μικρή όσο γίνεται)
• 1 πράσινη πιπεριά
• Κολίανδρο
• Αλάτι
• Πιπέρι
• 1 με 2 (ανάλογα με το μέγεθος)σακκουλάκια νάτσος (σκέτα ή με γεύση τυριού ή πάπρικας)
250 γρ. τριμμένο κασέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε το κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) να σωταριστεί.
2. Μετά ρίχνουμε τον κιμά και ψήνουμε έως ότου απορροφίσει τα υγρά του. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, τα κόκκινα φασόλια, το καλαμπόκι, την πιπεριά και τα κολίανδρο, αλάτι, πιπέρι (λίγο-πολύ κατά προτίμηση). Σε σιγανή φωτιά μαγειρεύουμε γύρω στα 20 λεπτά.
3. Σε ένα ταψί ρίχνουμε τον κιμά, καλύπτουμε τον κιμά με τα νάτσος και τέλος βάζουμε το τριμμένο κασέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 2000 περίπου..
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου