Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ

ΥΛΙΚΑ


1 πακέτο χωριάτικες χυλοπίτες των 500 γρ.
1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι και πιπέρι
1 κουτ. του γλυκού βούτυρο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τις σουρώνουμε και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί και τις διατηρούμε κατά μέρος ζεστές.
Πλένουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους. Τα στραγγίζουμε και τα σκουπίζουμε καλά.
Ψήνουμε τα πλευρώτους στο γκριλ με λίγο λάδι, μέχρι να ροδίσουν. Σε μία μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος. ρίχνουμε τις χυλοπίτες και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου