Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ

ΥΛΙΚΑ

• 250 γρ τυρί Φέτα
• 1 μελιτζάνα φλάσκα
• Ξύδι
• Μαϊντανό
• Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-Με ένα πηρούνι τρυπάτε την μελιτζάνα και την ψήνετε στο φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία
-Ξεφλουδίζετε την μελιτζάνα και την βάζετε σε ένα πιάτο ολόκληρη
-Λιώνετε με το πηρούνι την φέτα και την ρίχνετε πάνω στην μελιτζάνα
-Περιχύνετε με λαδόξυδο
-Γαρνίρετε με μαϊντανό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου