Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

ΣΑΛΑΤΑ ΠΙΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ
• 1 φύλλο σφολιάτας
• ρόκα
• 1 ντομάτα λιαστή
• 1/4 παρμεζάνα κομμένη σε φλούδες
• λίγο ξύδι balsamico
• 2-3 φρέσκιες ντομάτες


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το φύλλο της σφολιάτας σε λαδωμένο ταψί και το ψήνουμε για 25', στους 2000C, στον αέρα. Βγάζουμε από το φούρνο τη σφολιάτα και βάζουμε επάνω τις ντομάτες, τις οποίες έχουμε προηγουμένως τηγανίσει σε ελάχιστο λάδι, τη ρόκα και τη λιαστή ντομάτα, κομμένη σε κύβους. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και το ξύδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου