Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ
500γραμ. μανιτάρια
1 ξερό κρεμμύδι
Λάδι
Λευκό κρασί
2 ώριμες τομάτες
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
Αλάτι - πιπέρι
Κανέλα (προαιρετικά)
Μπαχάρι (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια. Τρίβουμε το κρεμμύδι , το σοτάρουμε στο λάδι και το σβήνουμε με το κρασί. Έπειτα ρίχνουμε τηντομάτα λιωμένη, την πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό. Τ' αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου