Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΣΑΛΑΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ

ΥΛΙΚΑ

• 1/4 λάχανο άσπρο
• 1/8 λάχανο κόκκινο
• 1 καρότο
• 1 πιπεριά κόκκινη μεγάλη
• 1 πιπεριά πράσινη κέρατο
• 1 ρίζα σέλινο
• 1/4 ματσάκι μαϊντανό
• 1/2 λεμόνι στυμμένο
• αλάτι
• λάδι


-Πλένετε τα λαχανικά πολύ καλά
-Κόβετε τα λάχανα σε πολύ μικρές λωρίδες
-Τρίβετε τα καρότα στον τρίφτη στο χοντρό
-Κόβετε τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομμάτια
-Ψιλοκόβετε το σέλινο και τον μαϊντανό
-Το τοποθετείτε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπολ και προσθέτετε το λεμόνι
-Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε προσεκτικά
-Προσθέτετε το λάδι

1 σχόλιο:

  1. Νοστιμότατη σαλατούλα, ό,τι πρέπει για την εποχή! Την κάνω συχνά, όμως χωρίς σέλινο=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή