Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΟΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΡΤΕΛΙΤΣΕΣ

ΥΛΙΚΑ(για 6 άτομα)
• ΑΛΑΤΙ
• 4 ΑΥΓΑ
• 1 ποτήρι ΓΑΛΑ
• 6 φέτες ΖΑΜΠΟΝ
• ψιλοκομμένος ΜΑΪΝΤΑΝΟ
• 1/4 του πακέτου ΒΙΤΑΜ
• ΠΙΠΕΡΙ
• της προηγούμενης μέρας (6 φέτες λεπτές) ΨΩΜΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Κτυπάτε τα αυγά, προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το γάλα.
2. Αλείφετε με ΒΙΤΑΜ 6 μικρές φορμίτσες (για ταρτελέτες) και ρίχνετε μέσα τα χτυπημένα αυγά μοιράζοντάς τα ισομερώς σε κάθε μία.
3. Ψήνετε σε μπαιν – μαρί μέσα σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 Κελσίου, μέχρις ότου πήξει το μίγμα.
4. Εν το μεταξύ, κόβετε σε 6 ροδέλες τις φέτες του ψωμιού (από την ψίχα) στο μέγεθος του ανοίγματος της φορμίτσας και τις σωτάρετε σε σιγανή φωτιά με το ΒΙΤΑΜ (κρουτόν).
5. Κόβετε επίσης σε 6 ροδέλες τις φέτες του ζαμπόν και τις βάζετε επάνω στα κρουτόν.
6. Ξεφορμάρετε επάνω τις ομελέττες.
7. Σερβίρετε γαρνιρισμένο με τούφες μαϊντανό και με ψιλοκομμένο ζαμπόν που θα σας περισσέψει από τις ροδέλες. Είναι ένα όμορφο πιάτο που μπορείτε να κάνετε και σε κάποιο φιλικό πάρτι σας. Θα εντυπωσιά
σει!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου