Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλό ντομάτες (λίγο άγουρες)
• 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
• Μερικές ελιές κομμένες σε φέτες
• Αλάτι
• Αλεύρι
• Λάδι για το τηγάνισμα




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τηγανίζουμε τις πιπεριές και τις αφήνουμε σε μια πιατέλα.
2. Πλένουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες, τις αλατίζουμε, τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δυο πλευρές.
3. Βάζουμε τις ντομάτες σε μια πιατέλα και από πάνω ρίχνουμε τις πιπεριές και τις ελιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου