Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ

ΕΝΑ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ!



Τυρί Φέτα
Ελαιόλαδο
Καυτερή πράσινη πιπεριά


-Με ένα πιρούνι θρυμματίζετε την φέτα σε ένα μπολ
-Ρίχνετε σταδιακά το λάδι, την λιωμένη πιπεριά και δουλεύετε το μείγμα να γίνει ομοιογενές
-Η αναλογία της πιπεριάς με το τυρί είναι ανάλογη με το πόσο καυτερή θέλετε την σαλάτα.

3 σχόλια:

  1. Η πιπεριά μπαίνει ωμή ή την ψήνουμε πρώτα?
    Δεν έχω φτιάξει ποτέ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΛΑ ΜΟΥ Η ΠΙΠΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την λατρευω την τυροκαυτερη μπορω να τη φαω αλοιμενη σε μια ολοκληρη φρατζολα!!! ελα απο το blog μου γιατι σε περιμενει μια εκπληξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή