ΕΝΑ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ!
Τυρί Φέτα
Ελαιόλαδο
Καυτερή πράσινη πιπεριά
-Με ένα πιρούνι θρυμματίζετε την φέτα σε ένα μπολ
-Ρίχνετε σταδιακά το λάδι, την λιωμένη πιπεριά και δουλεύετε το μείγμα να γίνει ομοιογενές
-Η αναλογία της πιπεριάς με το τυρί είναι ανάλογη με το πόσο καυτερή θέλετε την σαλάτα.
Η πιπεριά μπαίνει ωμή ή την ψήνουμε πρώτα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν έχω φτιάξει ποτέ μου!!!
ΛΙΛΑ ΜΟΥ Η ΠΙΠΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήτην λατρευω την τυροκαυτερη μπορω να τη φαω αλοιμενη σε μια ολοκληρη φρατζολα!!! ελα απο το blog μου γιατι σε περιμενει μια εκπληξη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή