Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010



Υλικά
1 μέτριο χταπόδι
1 ποτήρι μακαρονάκι κοφτό
1/2 κούπα λάδι
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 ποτήρι λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει με λίγο νεράκι ωσπου να μαλακώσει. Στη συνέχεια σε μια άλλη κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο προσθέτουμε το χταπόδι κομμένο σε μικρά κομματάκια.Σβήνουμε με το κρασί βάζουμε το ζωμό από το χταπόδι που βράσαμε(περίπου 2 ποτήρια) και τέλος ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι εως ότου μαλακώσει.Στο τέλος προσθέτουμε και το πιπέρι.
Το αφήνουμε να βράσει για αρκετή ώρα μέχρι να μαλακώσει.ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου