Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟΥΡΣΙ


ΥΛΙΚΑ

• 2 καρότα
• 3 ρίζες σέλινο
• 4 μικρές πιπεριές
• 6-7 κορφές από κουνουπίδι
• 5 αγγουράκια μικρά
• 1 φλιτζάνι ξύδι
• αλάτι
• πιπέρι ολόκληρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα νερό να βράσει
-Ρίχνετε μέσα τα λαχανικά για 3 λεπτά
-Τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε ένα μπωλ
-Προσθέτετε νερό να τα σκεπάσει
-Ρίχνετε το ξύδι
-Αλατίζετε
-Ρίχνετε τις μπάλλες πιπεριού
-Σκεπάζετε και αφήνετε να γίνει το τουρσί περίπου 48 ώρες
-Φυλάσεται σε βάζο
-Καταναλώστε σε δύο μήνες περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου