Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ

1 σακουλάκι MORFAT σοκολάτα.
1 κουτί ζαχαρούχο.
1 κουτί(μεγαλο) εβαπορέ.
1 φλυτζάνι γάλα φρέσκο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μίξερ τη morfat με το φρέσκο γάλα μέχρι να γίνει σαντιγί.Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα περίπου 5 λεπτα.Στο τέλος ρίχνουμε σιγά-σιγά το εβαπορέ χτυπώντας συνέχεια.Το βάζουμε στην κατάψυξη.Μόλις αρχίσει να παγώνει το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ λίγο ακόμη για να αφρατέψει και να μην πιάσει κρυστάλλους. Το παγωτό μας είναι έτοιμο.

3 σχόλια:

  1. η αγαπημενη μου γευση σε παγωτο και ειναι και πολυ απλο...θα το φτιαξω για να το εξαφανισω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha to dokimaso sigoura.fainetai aplo gia na do tha einai nostimo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή