Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


ΥΛΙΚΑ
1 Σακουλάκι μύδια
1/2 πιπεριά καυτερή
1 ποτήρι χυμό ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
Φέτα τριμμένη
Αλάτι πιπέρι ρίγανη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το σκόρδο μαζί με την πιπεριά.Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και λίγο νεράκι.Τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και ρίγανη.
Στο τέλος βάζουμε τα μύδια και τα βράζουμε για περίπου 7-8 λεπτά.Προς το τέλος ρίχνουμε τη φέτα και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου