Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΜΕΛΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
• Τρία αυγά
• Πιπεριά
• Μανιτάρια
• 5 κουταλιές γάλα εβαπορέ
• 3 κύβους λαβάς τυρί
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Ελάχιστο λάδι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ανακατεύουμε τα αυγά με το αλάτι, το πιπέρι και το γάλα.
2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια το τυρί και την πιπεριά.
3. Βάζουμε ελάχιστο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε το μίγμα μας.

3 σχόλια:

  1. Eτσι μπραβο....ευκολες και νοστιμες λυσεις της τελευταιας στιγμης!!!
    Εχει σωσει κοοοσμο η ομελετα!!!!
    Να ρωτησω ....στην ομελετα εχει διαφορα το εβαπορε απο το φρεσκο....η βαζουμε οτι εχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΕΒΑΠΟΡΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή