Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΟΥΤΟΝ

ΥΛΙΚΑ 1 ψωμι της προηγουμενης ημερας. Αλατι Πιπερι Ριγανη Ελαιολαδο Σκορδο (προεραιτικο) ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λαμαρινα κοβουμε σε μικρα κομματακια το ψωμι.Πασπαλιζουμε τα κομματακια με αλατι ,πιπερι και σκορδο λιωμενο(προεραιτικα).Τα ανακατευουμε καλα στη συνεχεια τα ραντιζουμε με το ελαιολαδο και τη ριγανη.Τα ανακατευουμε ξανα και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180-200 βαθμους μεχρι να ροδοκοκκινισουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου