Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΟΥΠΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ

* 1 μεγαλη σουπια καθαρισμενη και κομμενη σε κυβους
* 3 φρεσκα κρεμμυδακια
* 1 ξερο κρεμμυδι
* μισο ματσακι ανιθο
* 4 ντοματες τριμενες
* 1 ποτηρακι του κρασιου τσιπουρο
* αλατι
* πιπερι μαυρο
* λιγο μπουκοβο
* ελαιολαδο
* 300 gr κριθαρακι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια με το λαδι, ριχνουμε τη σουπια και τα μαραινουμε για λιγη ωρα
2. Σβηνουμε με το τσιπουρο
3. Προσθετουμε το αλατοπιπερο, τον ανιθο και την ντοματα
4. Παιρνει μια βραση μεχρι να εξατμιστει το τσιπουρο και ριχνουμε το αναλογο βραστο νερο για το κριθαρακι

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Γινεται εξισου νοστιμο και στο φουρνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου