Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ



ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλό αρακάς
• 1 σακούλα αγκινάρες κατεψυγμένες
• 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
• 1 1/2 φλυτζάνια λάδι
• 1/3 ματσάκι άνιθο
• αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι
-Ρίχνετε το νερό και αφήνετε να πάρει βράση
-Ρίχνετε τον αρακά, τις αγκινάρες και τον άνιθο
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου