Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

Υλικά:

* 500 γρ. λαζάνια
* 300 γρ. ζαμπόν μπούτι (λεπτές φέτες)
* 200 γρ. μπέικον ή προσούτο
* 200 γρ. μανούρι
* Μικρή ποσότητα μπεσαμέλ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε σε αλατισμένο νερό τα λαζάνια με προσοχή, για να μην κολλήσουν μεταξύ τους (μπορείτε να ρίξετε λίγο ελαιόλαδο στο νερό). Τα στραγγίζετε.

Σ'ένα πυρίμαχο βουτυρωμένο ταψί, ρίχνετε μια στρώση λαζάνια, από πάνω ζαμπόν, έπειτα το μανούρι και μπέικον. Κάνετε μία ακόμη στρώση με τα ίδια υλικά (τελευταίο το μπέικον).

Κατόπιν, απλώνετε λίγη μπεσαμέλ με μανούρι και το ψήνετε στους 180?, έως ότου ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου