Τρίτη 18 Μαΐου 2010
ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΧΟΡΤΑ
ΥΛΙΚΑ
1/4 σπανάκι
1 ματσάκι σέσκουλο
1/2 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο
1 κουταλάκι σόδα φαγητού
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι πιπέρι
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά και ψιλοκόβουμε το σπανάκι, το σέσκουλο , τον άνηθο και το κρεμμυδάκι. Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το νερό, τη σόδα, το αλάτι, τη ρίγανη και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά - σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το λάδι να κάψει. Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τις τηγανίζουμε και στη συνέχεια τοποθετούμε τους κεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Πολυ καλή ιδέα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτος ο άνηθος όπου μπει κάνει θεύματα πάντως.
Πολύ καλή ιδέα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι light!
O άνηθος θα ταιριάζει μούρλια.