ιΥΛΙΚΑ
2 μεγάλες ρίζες φινόκιο
2 γλυκά πορτοκάλια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
Για το ντρέσινγκ:
ελαιόλαδο
Χυμός λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες το φινόκιο.
2. Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι, το κόβουμε σε ψιλές φετούλες και τις τοποθετούμε πάνω από το φινόκιο σε μπολ, προσθέτοντας τον χυμό που έχει μείνει από το κόψιμο των πορτοκαλιών.
3. Ανακατεύουμε τα υλκά του ντρέσινγκ και περιχύνουμε.
4. Γαρνίρουμε με τα κρεμμυδάκια κομμένα ζυλιέν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου