Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΥΛΙΚΑ
4 φλυτζάνια τσαγ. νερό
2 φλυτζάνια τσαγ. ζάχαρη
1/2 πακέτο βιτάμ
250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
150 γρ. ινδοκάρυδο,
Λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε κατσαρόλα το νερό, την ζάχαρη, το βιτάμ καί πολύ λίγο αλάτι. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι σιγά -σιγά καί ανακατεύοντας συνεχώς γιά να μην σβωλιάσει. Μόλις πήξει λίγο τό κατεβάζουμε απ'την φωτιά καί ρίχνουμε το μισό ινδοκάρυδο,το ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε σε ταψί πασπαλισμένο με ινδοκάρυδο. Ρίχνουμε καί λίγο από πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου