Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΨΗΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
• 450 γρ. μανιτάρια σε κομμάτια
• 1/3 κούπας λάδι
• αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• 1 δεμάτι ρόκα, πλυμένη και στεγνωμένη
• 1/4 κούπας φουντούκια ή αμύγδαλα, ψημένα και χοντροκομμένα
• 40 γρ. νιφάδες παρμεζάνας




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλύντε και σκουπίστε τα μανιτάρια. Βάλτε τα σ' ένα μπολ, πασπαλίστε τα με ελάχιστο αλάτι, περιχύστε τα με το λάδι και λαδώστε τα καλά. Ψήστε τα μανιτάρια στο γκριλ 3' - 5' από την κάθε πλευρά. Μοιράστε τη ρόκα σε 4 πιάτα και ραντίστε τη με λίγο ξύδι. Βάλτε επάνω τα μανιτάρια. Πασπαλίστε με τα φουντούκια και τις νιφάδες παρμεζάνας και περιχύστε με λίγο λάδι. Πασπαλίστε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου